Megújul a Népszabadság Hétvége melléklete

Megújul a Népszabadság Hétvége melléklete

A Népszabadság szombatonként megjelenő Hétvége melléklete október 17-től új rovatokkal kiegészülve jelentkezik 16 oldalon. 

A már megszokott riport, publicisztika, Kentaurbeszéd, tárca, történelmi visszatekintés rovatok mellett plusz négy oldallal és újdonságokkal bővül a Népszabadság Hétvége melléklete. A hosszabb terjedelem mellett a megújulás a tartalomban lesz igazán kézzel fogható: több új rovat kínál érdekes olvasnivalót a Népszabadság olvasóinak a hétvégére.

A közéleti napilap sikersorozata, az Arcok mostantól a mellékletben található meg újra, amelyben neves emberek portréját ismerheti meg az olvasó, az eddigitől eltérő szemszögből.

A közélet legégetőbb témáit több nézőpontból, adatokkal, számokkal és rengeteg új információval Az Ügy mutatja be hétről hétre. A Népszabadság fotóriportereinek szemszögéből is megismerheti az olvasó az elmúlt hét megrázó, megragadó, vagy éppen feledhetetlen pillanatait A Hét Képe rovatban. Emellett a napilap újságírói frissen megjelent könyveket mutatnak be a könyvajánlóban, valamint természetesen folytatódik a tárcasorozat és a publicisták Kentaurbeszéde is. Félmúlt, közelmúlt, tegnapelőtt – munkatársaink emlékező sorozatai: örök rangadók Hegyi Ivántól, Hólánc Révész Sándortól, Lelőhely N. Kósa Judittól.

A Hétvége melléklet megújítása is a Népszabadság hónap elején bejelentett programjának része, amelynek célja, hogy hosszú távon a legnagyobb példányszámú közéleti napilap legyen Magyarországon.