Vállalatunk

Vállalatunk

A Mediaworks, Magyarország egyik legnagyobb mediavállalata 2014. október 1-jén alakult.A cég tulajdonosa az osztrák Vienna Capital Partners (VCP), amely a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után megvásárolta a magyarországi Ringier és Axel Springer érdekeltségek jelentős részét.

A Mediaworks Hungary Zrt. és leányvállalatai több, mint hatvan médiamárkával, országos és regionális lefedettséget kínálnak partnereinek. A várhatóan 15 milliárd forint feletti éves árbevételű cégcsoport ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Népszabadsággal, a Világgazdasággal, nyolc regionális napilapjával, női és gasztromagazin portfóliójával, digitális média termékeivel, több, mint 700 munkavállalójával már megalakulása pillanatában Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata lett. A vállalat magáénak mondhatja Magyarország legkorszerűbb napilap nyomdáját, a Mediaworks Nyomdát is, valamint többségi tulajdonosa a Médialog Zrt. terjesztővállalatnak. Az újságírástól a nyomtatáson és a terjesztésen át a digitális médiaszolgáltatásokig napi 24 órában működik a cég.

A Mediaworks szlogenje: "Content first" azaz "Első a tartalom" hivatott kifejezni, hogy a vállalat hisz és invesztál a tartalomba, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.